Sådan synkroniserer du dine bookinger med din egen kalender
Dette er for at undgå dobbeltbookinger og at folk ikke kan booke dig når du i forvejen er optaget.
1. Under Connected Calendars klik på "Add New" for at tilføje den kalender du normalt bruger
Du kan også tilføje flere kalendre hvis du bruger mere end en.

2. Vælg hvilken kalender du gerne vil tilknytte og følg instruktionerne.
Systemet kan kun synkronisere med Google, Outlook, iCloud eller Calendly. Du kan tilføje flere kalendre på samme tid hvis nødvendigt.

3. Hvis du bliver spurgt om "Sync Preferences" så vælg Default Sync (One-way Sync)

4. Når du har tilkoblet dine kalendre, kan du vælge hvilken/hvilke kalender/re dine bookinger skal synkroniseres med og hvilken kalender/re systemet skal tjekke ledighed op mod.
Sørg for at "Hide event details" er slået til, så dine kunder ikke kan se dine andre aftaler, blot at du ikke er ledig. Husk at klikke på Save/Gem.
