Hvordan slette tidligere tildelte stillinger i en avdeling
❓ Hvordan se om det er tidligere tildelte stillinger i en avdeling
1. Dashbord | GLUP

2. Klikk på vaffelmenyen

3. Klikk på "Org-struktur"

4. Da ser du dette

5. Klikk på "Org-elementer"

6. Da ser du dette

7. Visning av historikk
Glup husker automatisk historikken av tidligere stillinger i en avdeling.
Derfor kan man ikke slette en avdeling før historikken er slettet eller flyttet.
Tallet i parentes indikerer antall tidligere stillinger som er avsluttet, men ikke slettet i den aktuelle avdelingen.
I dette eksempelet ser du at det er to slike stillinger.
❓ Hvordan slette en tidligere tildelt stilling
8. Klikk på "Stillingstildelinger"

9. Klikk på 'Filtere'

10. Velg det aktuelle Org-elementet fra rullgardinmenyen

11. Velg "Ja" i rullgardinen "Vis tidligere stillingstildelinger"

12. Klikk på Søk

13. Lukk filteret ved å klikke hvor som helst utenfor filterboksen

14. Klikk deretter på tannhjulet ved siden av en bruker

15. Klikk på '"Slett stillingstildeling fullstendig"

16. Bekreft Sletting

17. Fortsett videre til det ikke er noe historikk i denne avdelingen igjen

18. Når avdelingen er tom, skal det se slik ut. Du skal nå kunne slette denne avdelingen.

❓ Hvordan slette en avdeling
19. Klikk på "Org-elementer"

20. Utvid orgstrukturen 'Glup 1.0'

21. Nå skal det ha dukket opp en søppelkasse ved siden av den tomme avdelinge som du kan klikke på.

22. Bekreft sletting.

23. Du ser nå at avdelingen er slettet.
